Events
Events

Our events

Relive inspiring moments...


Circular Ammbassador program - CAP

The transition to a circular economy has begun, yet still faces many challenges. This is why Circular Flanders, in collaboration with The Argonauts & Möbius and supported by the EU LIFE program, offers a brand-new training program that trains participants to become full-fledged Circular Ambassadors, providing them with a unique combination of knowledge ánd skills. Discover more in this video
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

  Argonauts Get Together 2022

  Where we saw each other the last few years mainly through the screen, it was very nice to get together again with all the Argonauts in the flesh! During the second edition of 'The Argonauts Get together' we celebrated the fifth anniversary of The Argonauts together with our clients and sympathizers. An evening where we:

  Manuel Paolillo
  Manuel Paolillo
  Tijdens onze samenwerking hebben The Argonauts ons team gesensibiliseerd voor een prospectieve benadering, resulterend in vier diepgaande toekomstscenario's voor de Sociale Zekerheid. De communicatie was helder en de expertise van The Argonauts was van onschatbare waarde. De samenwerking was constructief en professioneel. De communicatie met The Argonauts was duidelijk, en jullie team toonde flexibiliteit en begrip voor onze behoeften en vragen.
  Bie de keulenaer
  Bie de keulenaer
  The Argonauts hebben de Sustatool in de webomgeving waarin hij reeds gebouwd was door een andere dienstverlener, via design thinking en het gebruik van handige tutorials toch gebruiksvriendelijker gemaakt. Het was een fijne samenwerking waarbij ze naast het technische luik ook inhoudelijk de koppeling maakten.
  Patrick Van den Borne
  Patrick Van den Borne
  Door samen met de specialisten van argonauts ons participatietraject rond rioleringswerken uit te werken krijg je een open communicatie los van politieke inmenging waar iedere burger vrij zijn mening kwijt kan. In een mooie samenvatting krijg je als bestuur mooie output waar je de grootst gemene deler krijgt voorgeschoteld. Zeker voor herhaling vatbaar.
  Stefan Van Doorslaer
  Stefan Van Doorslaer
  Tijdens de COVID periode hadden we onze 3 jaarlijkse review van onze lange termijn strategie gepland. Aangezien de deelnemers fysiek verspreid zitten over de hele wereld, was dit deze keer enkel mogelijk online. Dankzij The Argonauts hebben we dit succesvol kunnen doen, en niet enkel vanwege de tools die ze hiervoor gebruikt hebben, maar ook de competentie om onze ideeën te kanaliseren, verduidelijken en concretiseren. De begeleiding tezamen met de tools hebben ons instaat gesteld deze online editie te laten verlopen alsof we in dezelfde ruimte zaten. Stefan Van Doorslaer / CEO Ahlers
  liene de bie
  liene de bie
  Fijne samenwerking ihkv een oefening met gebruik van design thinking.
  Hans Gevers
  Hans Gevers
  The Argonauts begeleidden ons in een traject om samenwerking tussen de provinciale maatwerkbedrijven te concretiseren, een missie en doelstellingen te bepalen. De samenwerking verliep erg vlot met duidelijke communicatie en de werksessies werden prima voorbereid en begeleid in een aangename sfeer en omgeving. Het resultaat was een concrete aanzet om tot samenwerking te komen, waardoor dankzij de begeleiding van The Argonauts onze doelstelling geslaagd was.
  Robin Pauwels
  Robin Pauwels
  The Argonauts is voor ons een zeer belangrijke partner om onze klanten te helpen met hun design thinking journey. De medewerkers van The Argonauts zijn niet alleen zeer competent en helpen je om uit je comfort zone te treden, maar zijn ook gewoonweg super leuke mensen. De sterkte van deze organisatie ligt voornamelijk in de positiviteit die ze uitstralen en in de mate dat ze je uitdagen om kritisch en breder te gaan nadenken over je problematieken/noden. Uit onze samenwerkingen heb ik vooral opgestoken dat dit soort bedrijven cruciaal zijn in het proces om een nieuwe dienst of product op de markt te brengen. Ze brengen je terug naar de core van je organisatie en helpen je om kritisch na te denken over je doelgroep en vooral, je why.
  Werner Van Hoof
  Werner Van Hoof
  Heldere opleiding en boeiende workshops gekregen over design thinking! Een aanrader!
  nele perdaens
  nele perdaens
  2 dagen ondergedompeld in de sterke aanpak van The Argonauts betreffende verschillende methodes om tot een gedragen oplossing te komen voor elk probleem. De opleiding was zeer compleet, flexibel aan ons tempo en vragen, en enorm inspirerend. Ronduit WAUW!
  Tine Vleugels
  Tine Vleugels
  Heel fijn team, heel innovatief, out of the box... top ervaring!